Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elfogták a támadót

Elfogták a támadót

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megverték, majd kirabolták azt a Gyöngyös melletti településen élő fiatal fiút, aki az interneten rendelt légyottot a napokban. Miután a nő megjelent a fiú otthonánál, ő meggondolta magát, de a lány kísérője ezt sérelmezte. Miután testi kényszert alkalmazott a fiún, a megbeszélt összeg többszörösét és egyéb vagyontárgyakat ellopva a nővel együtt elmenekült. A rendőrség május 18-án, otthonában fogta el a támadót.

Bilinccsel a kezén kísérik a rendőrség munkatársai azt a 21 gyöngyösi férfit, aki a napokban megvert és kirabolt egy fiatal fiút egy közeli településen. A támadó barátnőjével együtt ment az említett a településre, ahol egy fiatal helyi lakos kért szexuális szolgáltatást a hölgytől.
Amikor a nő megjelent a fiú otthonánál, a megrendelő elállt az üzlettől, ez azonban a nőt kísérő férfinek nem tetszett.

– A személyes megjelenést követően a fiatal meggondolta magát, és vissza akart lépni az üzlettől, azonban a férfi erőszakot alkalmazva az előre megbeszélt összeg többszörösét elvette a fiatal férfitől, és illetve különböző értéktárgyakat is magához vett, és elmenekültek a helyszínről. – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Úgy tudjuk, közel 100 ezer forintot vitt el a támadó. A pénzt azonban nem sokáig élvezhette, hiszen másnap a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai otthonában elfogták.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást őrizetbe vétele mellett a helyi lakossal szemben. A nyomozó hatóság pedig előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Tovább az archívumra