Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Halálos baleset

Halálos baleset

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két ember életét vesztette abban a balesetben, amely augusztus 27-én történt Karácsond és Gyöngyös között. Mint ismert, két autó frontálisan ütközött az érintett szakaszon, ezt követően az egyik sofőr azonnal életét vesztette, míg a másik állapotát a mentők sokáig próbálták stabilizálni, de végül nem tudták megmenti.

Az árokba borult, és szinte a felismerhetetlenségig összetört az a két autó, amely augusztus 27-én Karácsond és Gyöngyös között frontálisan összeütközött. Információnk szerint a kék autót vezető 29 éves férfi Karácsond irányába hajtott, amikor megelőzött egy taxit, majd tisztázatlan okok miatt nem tért vissza a sávjába. Ezt követően frontálisan ütközött a vele szemben haladó piros gépjárművel. Úgy tudjuk, a kék autó kilométerórája 140 km/órás sebességet mutatott a baleset után, amely jóval több, mint az adott szakaszon megengedett maximális sebesség.

– Péntek délután 5 óra körül érkezett a jelzés a Heves Megyei Műveletirányítási Központba, hogy Karácsond és Gyöngyös között két személyautó összeütközött. A helyszínre a hatvani és a gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak, feszítővágó berendezéssel a járművek karosszériáját megbontották, azokból két embert kiemeltek, akiket a mentők vizsgáltak meg. – tájékoztatott Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset következtében a piros autót vezető 43 éves férfi azonnal életét vesztette, míg a kék autó sofőrjének állapotát a kiérkező mentők sokáig próbálták stabilizálni, de sem ők, sem az időközben megérkezett mentőhelikopterben dolgozók nem tudták megmenteni.

– A baleset következtében mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték. – mondta Mezeiné Kovács Nikolett, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A baleset további körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Tovább az archívumra