Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pótolták a Berzés diáknapot

Pótolták a Berzés diáknapot

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Tavaly elmaradt, így idén pótolták be a diáknapot a Berze Nagy János Gimnáziumban. Az eseményen a végzős osztályok versenyeztek egymással, amelyek egy-egy pártot hoztak létre azzal a céllal, hogy színes és szórakoztató programokkal kedveskedjenek a diáktársaik számára. Emellett ügyességi feladatok és tanár-diák sportversenyek is helyet kaptak a diáknapon.

Éppen a 12.A osztály mutatja be tánctudását a Berze Nagy János Gimnázium diáknapján, ahol a hagyományoknak megfelelően a végzős osztályok versengenek egymással. A négy osztály úgynevezett pártokat alapított, amelyek különböző színes és szórakoztató programmal készültek az iskola diákjai számára, ezzel begyűjtve a fiatalok szavazatait.

– Nálunk lesz karaoke, just dance, szörppong, büfé. Van egy hatalmas nagy lufikapunk, illetve állatsimogató, ahol megsimogathatják a filmünk szereplőjét, a tyúkot, valamint lesz egy hatalmas buli is. – mondta Sikora Gréta, a Berze Nagy János Gimnázium tanulója.

A diáknap a tavalyi évben a vírus miatt elmaradt, viszont az iskola vezetése szerette volna az élményt pótolni a fiatalok számára.

– Óriási igény van rá, a diákok pedig a nyaruk nagy részét arra fordították, hogy készüljenek, a legkevesebb, hogy ennek helyet adunk. Ez az egész a berzés közösségi létről szól és a berzés együttlétről. Ahogy látom, gond nélkül és jó hangulatban telik. – mondta Dr. Czinder Péter, a Berze Nagy János Gimnázium igazgatója.

A diáknap keretén belül ügyességi feladatokat és tanár-diák sportversenyeket is rendeztek, emellett kiosztották az iskola legjeit is, így díjat kaphatott az intézmény legszimpatikusabb testvérpárja, valamint a legszebb szerelmespárja is.

A fiatalok rendkívül jól érezték magukat a diáknapon, mint mondják, ez minden évben különleges alkalom számukra.

– Összehozza a közösséget, leginkább az osztályokat és az évfolyamokat. Én személy szerint nagyon szeretem, hiszen olyan jó kis hangulatot varázsolunk, most is bent mindenki őrjöng, együtt ölelkezik. Együtt vagyunk, főleg most a karantén után mindenkinek nagyon jól esik szerintem. – nyilatkozta Füleki Sára, a Berze Nagy János Gimnázium tanulója.

– Szerintem az egésznek olyan csapatépítő eleme van, tényleg az évfolyamot összehozza, ami szerintem nagyobb iskolákat meghazudtol. – mondta Nagy Márton István, a Berze Nagy János Gimnázium tanulója.

A végzősök versenyét végül a 12.A osztály nyerte meg.


Az Aktuális napi hírei (2021-09-06 )

Tovább az archívumra