Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idén is szép számmal vettek részt a város alsó tagozatos diákjai a két évtizedes múltra visszatekintő rajz- és kerámiaversenyen

Idén is szép számmal vettek részt a város alsó tagozatos diákjai a két évtizedes múltra visszatekintő rajz- és kerámiaversenyen

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A legjobb gyermekrajzokért és agyagszobrocskákért járó díjazást ünnepi műsor keretein belül adták át. Erdei állatok a papíron és erdei állatok kerámiából. Csak a képzeletük szabhatott határt azoknak a gyerekeknek, aki részt vehettek a Felsővárosi Általános Iskola által meghirdetett rajz-és kerámiaversenyen. Az évről évre új témakört feldolgozó pályázat idén is népszerű volt, több mint 100 kisdiák nevezett a város általános iskoláiból.

Váradi Béla hozzátette, idén sem volt könnyű dolga a zsűrinek és ez nem a száznál is több beérkező pályamunkának volt köszönhető.

A szervezők elmondták, az iskolában évről évre megrendezett rajz-és kerámiaverseny elsődleges célja idén is az volt, hogy alkotásra buzdítsák a város kisiskolásait és hogy lehetőséget biztosítsanak nekik a megmérettetésre is.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-03-24 )

Tovább az archívumra