Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Lions adomány a Hatáspont Tanodának

Lions adomány a Hatáspont Tanodának

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyermekek védelmét is felvette céljai közé a Mátra Lions Club. A nemzetközi programhoz való csatlakozásnak köszönhetően hűtőszekrényt és tanszercsomagokat adományoztak a gyöngyösi oroszlánok a Hatáspont Tanoda részére.

Tanulás után a megérdemelt játéknak is van helye a gyöngyösi Hatáspont Tanoda életében. A gyöngyösi Mátra Lions Club már egy ideje figyelemmel kíséri az ifjúsági szervezet működését – tudtuk meg a szervezet alelnökétől.

– Érdeklődtünk, ismerkedtünk velük. Részt vettünk az előadásaikon, ahol bemutatták, hogy mit csinálnak, hogy foglalkoznak a gyerekekkel és akkor úgy döntöttünk, hogy akkor őket fogjuk ebben az évben támogatni. – mondta Fűköh Levente, a Mátra Lions Club alelnöke.

Fűköh Levente hozzátette, hogy megkérdezték a Hatáspont Tanodát arról, mire lenne szükségük, így az adománycsomag tartalmát a tényleges szükségletek szerint állították össze.

– Egy hűtőt kaptunk tőlük, mint nagyobb ajándék. Ezt itt a Hatáspont Tanodában tudjuk majd használni. A gyerekek a mindennapi uzsonnájukat, élelmiszereiket tárolhatják benne. Napi szinten használatban lesz a hűtő. Mellette egyéb kisebb eszközöket, tanszercsomagot kaptunk, amit jövőre fogunk nekik kiosztani. – mondta Nemesnyik Balázs, a Hatáspont Tanoda projektvezetője.

Nemesnyik Balázstól megtudtuk, hogy a szervezet működéséhez szükséges eszközök jelentős részét állami támogatások és pályázati források biztosítják. Azonban hűtőszekrényt és tanszercsomagokat jelenleg nem tudtak ilyen módon beszerezni. Fűköh Levente, a Mátra Lions Club alelnöke kiemelte, hogy az adományozással egy hosszabb távú kapcsolat kezdődött el a két szervezet között.


Tovább az archívumra