Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A gyepmesteri telepről

A gyepmesteri telepről

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nagy érdeklődést váltott ki a képviselő-testület legutóbbi ülésén hozott döntése, a gyöngyösi gyepmesteri telep üzemeltetése kapcsán. A városháza közleményben fejtette ki álláspontját.

A városháza közleményében azt írják: Az elmúlt hét évben közel 100 millió forintot adott át a gyepmesteri telepet üzemeltető Új Nap Egyesületnek a gyöngyösi önkormányzat, ám az egyesület január elején felmondta szerződését.

A gyöngyösi gyepmesteri telep üzemeltetését 2015 óta végzi az Új Nap Közhasznú Egyesület, amelynek az elmúlt hét évben közel 100 millió forintot adott az önkormányzat a feladat ellátására. 2015 óta a több mint 80 millió forintos szerződéses díjon felül különböző beruházásokra az önkormányzat több mint 15 millió forintot fordított.

A közlemény szeirnt a helyzet megnyugtató rendezését nem segíti az a politikai hangulatkeltés, amely az elmúlt néhány napban zajlott a városban, és „a legkülönfélébb csúsztatásokkal az önkormányzatot teszi felelőssé” az egyesület felmondásáért. A kutyákat az önkormányzattól félteni egyébként is felesleges, hiszen azok tulajdonosa az Új Nap Egyesület, és remélik, sikerül megnyugtató módon rendezni a sorsukat.


Az Aktuális napi hírei (2022-02-07 )

Tovább az archívumra