Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A válság hatására a piaci folyamatok előre tervezhetetlenek, a gyöngyösi cégeknek is folyamatosan kell tudni reagálni az új kihívásokra

A válság hatására a piaci folyamatok előre tervezhetetlenek, a gyöngyösi cégeknek is folyamatosan kell tudni reagálni az új kihívásokra

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mindezt a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagjai beszélték meg nemrég a szervezet hagyományos szabadidős programján, a disznóvágáson.

A disznóvágás köztudottan egy olyan munkafolyamat, amelynek végeredménye jó előre kiszámítható: a disznóból lakoma lesz. A vállalkozói környezetre váró kihívásokról már nem mondhatják el ugyanezt az itt látható disznótor szervezőjénél, a gyöngyösi vállalkozókat összefogó Mátraaljai Munkaadók Egyesületénél. A válság kíméletlen és kiszámíthatatlan, a hatásai alól pedig a gyöngyösi cégek sem tudják kivonni magukat, mondja a szervezet vezetője.

Egy ilyen közös rendezvény jó alkalom a baráti beszélgetésekre, de az évértékelésre és a jövő feltérképezésére is. A vállalkozók megoszthatják egymással és a város képviselőivel saját ötleteiket a nehézségek legjobb kezeléséről. Hátradőlni azonban bizonyosan nem lehet, véli Báry Péter.

A piaci folyamatok manapság előre nem tervezhetők, lényegében kéthetente kell újragondolni a vállalkozások jövőképét – mondták a Munkaadóknál, akik az egész napos böllérkedés végeredményét végül egy estebéden kóstolhatták meg.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-12-12 )

Tovább az archívumra