Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Hanisz tér átadását követően Faragó László, Gyöngyös polgármestere hivatalosan is megnyitotta az adventi vásárt

A Hanisz tér átadását követően Faragó László, Gyöngyös polgármestere hivatalosan is megnyitotta az adventi vásárt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A december 23-ig tartó rendezvényre kilátogatók az idén is zsűrizett kézműves-termékekből válogathatnak, miközben valódi karácsonyváró hangulatban lehet részük.

Az elsőt két évvel ezelőtt rendezték. Tavaly elmaradt, idén azonban ismét vásári hangulatot varázsolt a város a Fő térre és a Hanisz térre advent utolsó hetében. A Művelődési Központ és a TDM segítségével megvalósuló adventi vásár mostantól fogva mindig ott lesz a város rendezvénynaptárában.

Az idén nem a látványos vásári attrakciókra került a hangsúly, hanem egy mézeskalács bemutatóval azt kívánták megmutatni, milyennek látják a várost a gyerekek. Faragó László polgármester a vásár megnyitóján arról szólt, hogy az egész rendezvény lényege, hogy a városlakók közösen ünnepelhetnek.

Az adventi vásár december 23-ig tart. Ezalatt nem csak hangulatos pavilonok, ételek és forró italok várják az ünnepvárókat, hanem minden nap élő betlehem is a Nagytemplom mellett.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-12-19 )

Tovább az archívumra