Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az Állatmentő Liga és az Elszánt állatvédők szervezésében jótékonysági vásárt tartottak a Gyöngy Bevásárlóközpontban az adventi készülődés közepette

Az Állatmentő Liga és az Elszánt állatvédők szervezésében jótékonysági vásárt tartottak a Gyöngy Bevásárlóközpontban az adventi készülődés közepette

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az akció rendkívül sikeres volt, több tízezer forintnyi felajánlás gyűlt össze.

Az Árva állatok karácsonya elnevezésű gyűjtőakciót és jótékonysági vásárt idén rendezték meg először városunkban. Az akció rendkívül sikeresen végződött, számos híresség mellett még a mikulás is megjelent – emelte ki a rendezvény főszervezője.

Hónapok óta vesz részt a gyöngyösi állatmenhely munkájában a nemrég megválasztott Mátra Szépe is, aki – elmondása szerint – ha kell a piszkos munkákban is segíti a gyöngyösi állatbarátokat.

A becsületkasszás vásár közben voltak fellépők is, akik műsorukkal szórakoztatták a nézelődőket. Voltak a köztük yoyo zsonglőrök, hastáncosok, énekesek. Még egy ex-playboymodell is tiszteletét tette ezen a két napon.

A többtízezer forintnyi összegyűlt adományt kutyák, cicák ivartalanítására, oltására fogják fordítani, valamint a megmentett állatok új gazdihoz szállításában segítkeznek majd a szervezők. De jut még majd a gyöngyösi menhelynek is.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2011-12-19 )

Tovább az archívumra