Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A gazdasági stabilitás megőrzését tartja egyik legfontosabb feladatának a Bugát Pál Kórház új ügyvezető igazgatója

A gazdasági stabilitás megőrzését tartja egyik legfontosabb feladatának a Bugát Pál Kórház új ügyvezető igazgatója

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gazdasági stabilitás megőrzését tartja egyik legfontosabb feladatának a Bugát Pál Kórház új ügyvezető igazgatója

Freili Géza televíziónk stúdióban. A Bugát Pál Kórház korábbi ügyvezetője múlt héten jelentette be, hogy távozik posztjáról, helyét pedig az intézmény eddigi gazdasági igazgatója, Bodnár Krisztina veszi át. A gyöngyösi kórházat – csakúgy mint az ország valamennyi hasonló intézményét – a jövőben az állam üzemelteti majd, azonban, hogy milyen formában, azt egyelőre nem tudni. Az erről szóló tárgyalásokban lesz fontos feladata az új ügyvezetőnek.

Ennek érdekében még idén egységes minőségbiztosítási rendszert alakítanak ki, energetikai- és humánerőforrás-fejlesztést terveznek. A tavalyi évet nyereségesen záró kórház új ügyvezetője úgy véli: a jövő egyik záloga, hogy az intézmény megőrizze gazdasági stabilitását. A kórház orvosigazgatója azt ígéri: az átalakulásból a betegek semmit sem fognak észlelni.

Asszani Omar elmondta: a következő hetekben flebológiai szakrendelést indítanak, amely a visszérbetegségek kezelésében nyújt majd az eddigieknél kedvezőbb lehetőségeket, és a jövőben további fejlesztéseket is terveznek.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2012-05-15 )

Tovább az archívumra