Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szándékosan halogatja a két frakció közötti együttműködésbe foglalt szocialista javaslatok megvalósítását a gyöngyösi városvezetés az ellenzéki frakcióvezető szerint

Szándékosan halogatja a két frakció közötti együttműködésbe foglalt szocialista javaslatok megvalósítását a gyöngyösi városvezetés az ellenzéki frakcióvezető szerint

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hiesz György erről a keddi Döntés előttben beszélt, ahol a Polgári Unió képviselőcsoport vezetője azt mondta: kizárt, hogy szándékosan nem teljesítenék a megállapodásban foglaltakat.

A gyöngyösi képviselő-testület csütörtökön tárgyalja az idei költségvetés módosításáról szóló előterjesztést. Az általában csak technikai napirend azonban ezúttal éles vitát váltott ki stúdiónkban két vendégünk között. Hiesz György szocialista frakcióvezető szerint ugyanis a városvezetés szándékosan halogatja a két frakció közötti együttműködésbe foglalt szocialista javaslatok megvalósítását.

Székács György, a Polgári Unió frakcióvezetője azt mondta: kizártnak tartja, hogy szándékosan ne teljesítenék ezeket a vállalásokat.

A két frakcióvezető abban maradt, hogy tételesen egyeztetnek majd a szocialisták által vélt elmaradásokról. A téma várhatóan a csütörtöki testületi ülésen is előkerül majd, és vita várható a két frakció között a járási rendszer kialakításával összefüggő feladatok ügyében készült előterjesztés kapcsán is.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2012-10-17 )

Tovább az archívumra