Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Már a 2014-es választásokra készül ezen az őszön az MSZP

Már a 2014-es választásokra készül ezen az őszön az MSZP

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A párt megválasztotta a választókerületi szervezetek felelőseit, ugyanakkor mérleget vontak a Fidesz-kormány kétesztendős működése kapcsán is. Minderről sajtótájékoztatón adtak hírt.

Két éve még sokan temették az MSZP-t, de mára alternatívát jelenthet a Fidesz-kormánnyal szemben – fejtette ki az Aktuálisnak Simon Gábor, a szocialisták elnökhelyettese. A politikus szerint más területeken kell megküzdeniük 2014-ben a választók támogatásáért, mint legutóbb, így a médiamegjelenések helyett a személyes megkeresésekre helyezik majd a hangsúlyt.

A felkészülés jegyében megválasztották maguk közül a választókerületi koordinátort Hiesz György személyében, a választókerület felelőse pedig Sós Tamás lett, aki értékelte a megye elmúlt két évét. Szerinte rosszabb a helyzet, mint az előző ciklusban, például a gyöngyösi kórház dolgozói kimaradtak az állami béremelésből.

A szocialisták szerint a Fidesz eddigi térségi ténykedését fémjelzi a kórházfejlesztés befagyasztása, a szerintük jól működő kistérség szétverése, vagy például az erőmű fejlesztésének leállítása is. A térség választóit hamarosan szórólapokon is tájékoztatni fogják meglátásaikról ezekben az ügyekben.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-10-17 )

Tovább az archívumra