Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Takarékos évre készül Gyöngyös önkormányzata

Takarékos évre készül Gyöngyös önkormányzata

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Jövőre is takarékos költségvetésre lesz szükség Gyöngyösön, de a városvezetők reményei szerint a legfontosabb munkákra és az eddig is ellátott, nem kötelező feladatokra is jut majd forrás. A város polgármestere és a két alpolgármester a keddi Fogadóórában értékelte a legutóbbi képviselő-testületi ülésen hozott döntéseket.

Dr. Réthy Béla alpolgármester stúdiónkban a múlt csütörtökön elfogadott költségvetési koncepció kapcsán hangsúlyozta: jövőre is takarékos gazdálkodásra lesz szükség Gyöngyösön, de az eddigi feladatokat jövőre is el kívánják látni.

Faragó László polgármester a közbiztonság növelését célzó csütörtöki döntésről azt mondta: az elképzelések szerint szabadidős rendőrök ügyeletbe állításával próbálják majd elérni a célokat.

Emellett a térfigyelő kamerarendszer bővítésének lehetőségét vizsgálják majd meg, és az előterjesztés még egy alkalommal visszakerül a képviselők elé – tette hozzá Faragó László. A bérlakásrendelet módosításáról is később dönt majd a testület. Műsorunkban Bozsik István alpolgármester azt mondta: addig átmeneti rendelkezésekkel próbálják kezelni a helyzetet.

A bérlakásrendeletet várhatóan jövő tavasszal módosíthatják, addig az előterjesztést többször is tárgyalja majd a képviselő-testület.


Tovább az archívumra