Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Vona: infantilis iszapbirkózás

Vona: infantilis iszapbirkózás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nem hisznek a választások tisztaságában, de külföldi megfigyelők jelenlétére nincs szükség – mondta el sajtótájékoztatóján Vona Gábor a Jobbik elnöke. A párt a gyógyturizmus erősítésével enyhítene az egészségügy financiális problémáin és kutatás-fejlesztési központokkal akadályozná meg a tehetséges infokommunikációs szakemberek elvándorlását is.

Vona Gábor a Jobbik elnöke a közelgő választásokkal kapcsolatban elmondta, hogy pártja minden körzetbe delegál megfigyelőt, így külföldi megfigyelőkre nincs szükség. A kampány során pedig nem kívánnak részt venni – mint fogalmaz – a politikai iszapbirkózásban.

„Ez a két nagy párt jelen pillanatban egymást szapulja, az óriásplakátjaik nem szólnak másról, minthogy a másik párttal riogatják a társadalmat. Amikor már bohócok támadnak politikusokra, az egyrészt gyermeteg és infantilis politikai kampány, másrészt bosszantó is. Az ország problémáival kellene foglalkozni.” – fejtette ki Vona Gábor.

Vona Gábor elmondta, hogy európai mintára csendőrséget hoznának létre, ami segítené a rendőrség munkáját, a legtehetségesebb informatikai szakemberek elvándorlását pedig a kutatás és fejlesztés megerősítésével enyhítenék.

A Jobbik társadalmi vitát kezdeményezne a halálbüntetés visszaállításáról, koalícióra pedig sem a bal sem a jobboldal pártjaival nem lépnének.


Tovább az archívumra