Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Áprilisban kezdődik a kátyúzás

Áprilisban kezdődik a kátyúzás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hétről hétre jelennek meg újabb és újabb kátyúk az útjakon. A városüzemeltetés azt mondja, a balesetveszélyes városi szakaszokat folyamatosan kátyúzzák, a nagyobb volumenű útfelújítási munkálatokra azonban április végéig várni kell.

Az elmúlt hónapok alatt számtalan kátyú keletkezett a város útjain. Bár a tél enyhe, a szakemberek azt mondják, csak tavasszal kezdődhetnek meg az útkarbantartási munkálatok.

Molnár József beruházási főelőadó elmondta: a városi költségvetés elfogadása, és az útkarbantartási közbeszerzési eljárás lefolytatása után kezdődhetnek meg a nagyobb volumenű úthelyreállítások. Az addig megjelenő kátyúkat azonban a legszükségesebb esetekben javítják. Ennek jegyében javították meg az utat nemrégiben a Pesti úti körforgalomnál, s kezdenek neki a kátyúzásnak a jövő héten a Püspöki úton.

Molnár József azt mondja, a nagyobb útfelújítási munkálatok optimális esetben is csak április végén indulhatnak meg. Az, hogy a városban mennyi útszakasz újulhat meg idén, a költségvetés alakulásától függ. Természetesen a forgalmas, frekventált helyen lévő utak ezúttal is előnyt élveznek majd.


Tovább az archívumra