Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyöshalász díszpolgárának javasolja ellenfelét Hiesz György

Gyöngyöshalász díszpolgárának javasolja ellenfelét Hiesz György

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyöshalász díszpolgári címére terjeszti fel Tatár László Fidesz-KDNP-s gyöngyösi polgármesterjelöltet Hiesz György. A baloldal közös jelöltje úgy fogalmazott: Tatár László sokat tett a gyöngyöshalászi munkahelyteremtésért. Hiesz György a Fidelitas ma kiadott szórólapjára is reagált, ami szerinte rágalmakat tartalmaz és valótlanságokat állít.

Ez a fekete szórólap tartotta lázban a gyöngyösi közéleti szereplőket az önkormányzati választás kampányának utolsó előtti napján. A Fidelitas megyei szervezetének kiadványa Hiesz György szerint hazugságokat tartalmaz.

– A szórólap önmagát minősíti, mocskol, rágalmaz, tele van hazugságokkal, én azt gondolom, kontraproduktív lesz. A kampányból két nap van hátra, nem gondoltam, hogy a végére ennyire eldurvul – fogalmazott.

Hiesz György úgy fogalmazott: nagy baj lehet a Fidesznél, ha a Fidelitas háta mögé bújva ilyen eszközökhöz nyúl a kampány hajrájában. A baloldal közös jelöltje arra utalva, hogy az Apollo gumigyár a Fidesz által kezdeményezett népszavazás után Gyöngyös helyett Gyöngyöshalászt választotta, egy hivatalos bejelentéssel is élt a választás előtti utolsó sajtótájékoztatóján.

– Hétfői napomat azzal szeretném kezdeni, hogy Gyöngyöshalász polgármesterének, Szabó Ferenc úrnak küldök egy levelet, amelyben Dr.Tatár Lászlót felterjesztem Gyöngyöshalász díszpolgára címre, azt gonodolom, Tatár úr ezt megérdemli, sokat tett érte – fejtette ki.

Hiesz György végezetül arról beszélt: tapasztalataik szerint a gyöngyösiek politikai békére és összefogásra vágynak, ezért a polgármesterjelölt megismételte korábbi kijelentését, miszerint választási győzelme esetén a jobboldalt is bevonná a városvezetésbe, így akár a Fidesz-KDNP jelöltjeit is.


Tovább az archívumra