Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Jobbik értékelt

A Jobbik értékelt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Pozitívan értékelte a kampányidőszakot Kévés Tamás, a Jobbik polgármesterjelöltje. A sajtótájékoztatón reagált a Fidelitas mai szórólapjára is, amelyben a Jobbik, a lokálpatrióták és a baloldali összefogás pogármesterjelöltjeit kritizálják.

Bár a hivatalos kampányzáró csak holnap lesz,ma sajtótájékoztatón értékelte az elmúlt időszakot a Jobbik polgármesterjelöltje. Kévés Tamás azt mondja, összességében pozitiv tapaszatalataik vannak, a város lakói bizalommal fogadták jelöltjeiket.

Tc.:02.20 – gyakorlatilag – 02.34 – mocskolódásba – Kévés Tamás, polgármesterjelölt, Jobbik

– Gyakorlatilag velük írhattuk meg a programunkat, azt a programot, amit Gyöngyös városában mi elsőként adtunk ki. Azt is el tudom mondani, hogy pozitív kampányt folytattunk végig, nem mentünk bele semmilyen mocskolódásba – szögezte le Kévés Tamás.

Nagy vihart kavart a televíziós vitán tett kijelentése, mely szerint egy befektető akkor jönne Gyöngyösre, ha ők nyernének. Azt mondja, ebben nem érez problémát, megvan az oka, hogy a befektető bennük látná a megfelelő partnert.

A fidelitas mai kritikus hangvételű szórólapja kapcsán hangsúlyozta, ők már a kampány elején kijelentették: nem mennek bele a sárdobálásba.

– Igazából nem megyünk bele semmi olyan mocskolódásba, amit úgy néz ki, hogy most a Fidesz elkezdte. Azért elgondolkodtató az, hogy a Fidelitas, a Fidesz fiatal csapata ilyenre képes, akkor milyenek az idősebb politikusai – jegyezte meg.

Kévés Tamás szerint itt az ideje annak, hogy az elmúlt 25 év politikai elitje helyett új erő tölthessen be meghatározó szerepet a városban.


Tovább az archívumra