Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem lép vissza

Nem lép vissza

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Cáfolta Bozsik István a lemondásával kapcsolatos híreszteléseket. A Civilek Gyöngyösért Egyesület polgármesterjelöltje azt mondta, ahogyan ő sem, képviselőtársai sem kívánnak visszalépni más párt javára.

Cáfolta Bozsik István a lemondásával kapcsolatos híreszteléseket. A Civilek Gyöngyösért Egyesület polgármesterjelöltje azt mondta, ahogyan ő sem, képviselőtársai sem kívánnak visszalépni más párt javára. Elmondása szerint a kampány úgy zajlott, ahogy tervezték, nem csöngettek be lakásokba és rongálták meg más pártok plakátjait.

Nem mond le más párt javára Bozsik István a Civilek Gyöngyösért Egyesület polgármesterjelöltje. A hír egy munkatársától jutott el hozzá, arra azonban, hogy ki indította a pletykát, nem volt kíváncsi. Bozsik István azt mondja: a továbbiakban nem kíván foglalkozni a kérdéssel.

Az Egyesület kampánya Bozsik István elmondása szerint terveik szerint zajlott és zajlik, nem csengettek be lakásokba, hanem a körzetek képviselőjelöltjeit bárki felkereshette, és elmondhatta véleményét, problémáit.

Az egyesület jelöltjei saját kézzel plakátoltak és osztották a szórólapokat, és más pártok hirdetményeit tiszteletben tartva végezték a munkájukat. Azonban ők is találkoztak letépett plakátokkal, és egy esetben az elkövetőt is tetten érték.

A hirdetmények kiragasztása során a jelölteknek volt lehetőségük beszélgetni a város lakóival, akik elmondták, hogy különböző csomagokkal kopogtatnak be más pártok képviselői, így sokszor megzavarják őket.

Az Egyesület jelöltjei bíznak abban, hogy a következő két napban már nem találkoznak ilyen jelenségekkel.


Tovább az archívumra