Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Két család konfliktusa okozott tömegverekedést tegnap este Karácsondon

Két család konfliktusa okozott tömegverekedést tegnap este Karácsondon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A karácsondi Sallai utcában mintegy 40-50 fő gyűlt össze este 10 óra körül, hogy elégtételt vegyenek egy vélt szerelmi konfliktus nyomán. A gyöngyösi rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, de így is négy ember sérült meg könnyebben.Az Aktuális helyszíni értesülései szerint a kettős tömegverekedést kirobbantó nézeteltérés oka szerelemféltés volt. Este kilenc órakor az egyik, gyöngyösi családból 8 ember vonult a másik család házához, és egy autóval betörtek az udvarra. Ekkor még csak egy kisebb verekedés alakult ki. Alig egy óra múlva azonban már karók, baseballütő és kereti szerszámok is előkerültek, az utcán pedig 40-50 ember gyűlt össze – mondta el Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőrkapitányság sajtóügyeletese.

Csík Zsolt, a karácsondi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője is ott volt a helyszínen. Azt mondja, köszönet illeti a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársait, akik azon túl, hogy nagy erőkkel és gyorsan vonultak a helyszínre, hajnalig vigyázták a Sallai utca nyugalmát.

Az egyik család feje Csík Zsolt értesülései szerint békítést kezdeményezett a nap folyamán, megelőzendő egy nagyobb konfliktust.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányságon lezajlottak a kihallgatások, a rendőrség három személyt előállított, akik ellen csoportos garázdaság elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2007-06-15 )

Tovább az archívumra