Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Film Fél 7 Mátrafüreden

Film Fél 7 Mátrafüreden

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ismét magyar Film Félhét van Mátrafüreden. A most már hagyományosnak tekinthető rendezvényen az elmúlt egy év legnézettebb magyar filmjeit láthatja a helyi közönség. A három napos rendezvénysorozathoz a gyöngyösi mozi is csatlakozott.

A magyar film félhét ebben az évben is gyermekfilm vetítéssel kezdődött Mátrafüreden. A három nap alatt más-más rajzfilmeket láthatnak a gyerekek, a felnőttek, pedig az elmúlt egy év legjobb, legnézettebb hazai film alkotásokat tekinthetik meg. Így műsorra kerül még többek között az Egy bolond százat csinál, az 56 csepp vér, az Sos szerelem és a Rokonok is.

 

Csütörtök este nyolc órakor a felnőtt előadások sorát a Szabadság, szerelem című film nyitotta volna meg, ám a vihar nem kerülte el a film félhetet sem. A jégeső elmosta a kinti vetítést, ám a szervezők gyorsan betereltek mindenkit a sátorba így megkezdődhetett a Szabadság, szerelem vetítése.

 

A magyar film félhéthez idén már a gyöngyösi mozi is kapcsolódott, szombaton és vasárnap ingyenes vetítés keretében a Karib tenger kalózai első és második részét tekintheti meg a helyi közönség.

 

 

Tarjányi Andrea


Az Aktuális napi hírei (2007-06-15 )

Tovább az archívumra