Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fokozott ellenőrzés

Fokozott ellenőrzés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Fokozott ellenőrzést hajt végre az ország teljes területén a rendőrség, melynek célja többek között a közrend fenntartása és a bűncselekmények számának visszaszorítása. Az akció a hét elejétől egészen szeptember 30-ig tart majd. Gyöngyösön ezidáig nem találtak szabálysértést.

Igazoltatnak és gépjárműveket vizsgálnak a gyöngyösi rendőrök a karácsondi úton – mindezt egy országos ellenőrzés keretében teszik, melyet az országos rendőrfőkapitány rendelt el a hónap elejétől.

A megállított 4 személy – és kisteherautó sofőrjénél mindent rendben találtak, így őket tovább is engedték.

A rendőrség Magyarország teljes közigazgatási területén fokozott ellenőrzést hajt végre, amelynek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása.

Ebben az esetben nem csak a gépjármű ellenőrzésre koncentrálódik az akció, adott esetben ruházatot is vizsgálhatnak az egyenruhások.

A szigorított ellenőrzés egészen szeptember végéig tart majd, ezért érdemes körültekintően közlekedni – tudtuk meg az Országos Rendőr Főkapitányságtól.


Tovább az archívumra