Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kerítésfestés

Kerítésfestés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szülők, pedagógusok és önkéntesek festik újra a Fecske úti tagóvoda kerítését. A festéket és az eszközöket az önkormányzat finanszírozta, az intézmény felújítási alapból. A munka nagy részét azonban a szülők végzik munka után vagy szabadidejükben, társadalmi munkában.

Az itt dolgozó pedagógusok mellett szülők, önkéntesek, is vállalták, hogy társadalmi munkában lecsiszolják, alapozzák, majd lefestik a több száz méter hosszú kerítést az óvoda körül. A festéket és az alapanyagot a körzet képviselője biztosította, az önkormányzat intézmény-felújítási alapjából tudtak erre beruházni.

Tóth Szabolcs is szülőként segít, általában hétvégenként, vagy munka után állnak neki a festésnek.

A bejáratnál kezdték és már szépen haladnak, remélik a hónap végére be is fejezik majd, együttes erővel és minél több szülői segítséggel persze. De nem mindenki szülő, van aki önkéntesként segít.

A kerítés egyébként már évek óta nem volt lefestve, mondja az óvónő. Most már azonban ez a felújított intézmény részeként épp aktuálissá vált.

Ez a rész még festésre vár. A szülők azt remélik hónap végére már egy új és szép, színes kerítéssel várják a gyerekeket.


Tovább az archívumra