Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Locsolási kedvezmény

Locsolási kedvezmény

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Locsolási kedvezményt vehetnek igénybe a családi házas ingatlanok tulajdonosai, május 1.- és szeptember 30. közötti időszakra. A kedvezmény igénybe vételéhez, egy igénylő lapot kell kitölteni a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi Kirendeltségén, amit szeptember 30-ig lehet leadni az ügyfélszolgálaton.

A gyöngyösi Vízmű iroda ügyfélszolgálatának előterében találhatók azok a kérelmek, melynek kitöltésével igényelhető a locsolási kedvezmény, ami a csatornadíj tíz százalékát jelenti.

A kedvezményt az idén ismét igényelni kell, 2016-ban már nem lesz szükség a kérelem ismételt benyújtására- mondja Kovács László, az érvényes marad mindaddig, ameddig nem következik be változás az ingatlan és a tulajdonos adataiban.

A kedvezményt kérőnek 100 négyzetméternél nagyobb házikerttel kell rendelkezni, és több ezer felhasználót érint a kedvezmény- tette hozzá a vezető. A kedvezmény a május 1. és szeptember 30. közötti időszakra vonatkozik, a csatornadíj 10%-át írják jóvá. Ennek feltétele, hogy a felhasználónak víz- és csatornaszolgáltatási díjtartozása ne legyen. A kitöltött kérelmeket szeptember 30-ig lehet leadni a vízmű ügyfélszolgálatán.


Tovább az archívumra