Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Képzés és építkezés

Képzés és építkezés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Indiában és Hollandiában folytatják az Apollo Tyres első 70 munkatársának a képzését. Azok a technikusok, akikkel a nemzetközi abroncsgyártó cég a nyár elején kötött munkaszerződést, a hazai elméleti képzést követően, 2 és fél hónapos gyakorlatra, külföldi üzemekbe, Chennai-ba és Enschedébe utaztak.

Jó ütemben halad az építkezés az Apollo gumigyár magyarországi, Gyöngyöshalászon épülő üzeménél. 2017-től ebből az üzemből látják el termékeikkel az európai piacot. A kivitelezési munkákkal egy időben zajlik a dolgozók felvétele. Már júliusban megkezdték az első 70 munkatárs képzését, akik jelenleg Indiában gyakorlati képzésen vesznek részt – tudtuk meg a csoport vezetőjétől.

A cég technikusaira 2 hetes bevezető képzés után 8 hetes gyakorlat vár, mely során azt a tudást szerezhetik meg, amire az Apollo gyöngyöshalászi gyárában elengedhetetlenül szükségük lesz.

A csoport másik fele Hollandiában ugyancsak gyakorlati képzésben részesül, és közben Gyöngyösön a cég közel 90 emberből álló második csoportja szeptember végén kezdte el a felkészülést, ők a tervek szerint januárban indulnak Indiába és Hollandiába. A termelés a gyöngyöshalászi gyárban 2017. első negyedévében egy műszakkal indul, majd folyamatosan vezetik be a többi műszakot.


Tovább az archívumra