Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Névadó kerestetik

Névadó kerestetik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Javaslatokat vár a sportért felelős alpolgármester a Gyöngyösi Uszoda- és Termálstrand elnevezésére. Ötleteket bárki adhat magánszemélyként, civil szervezet vagy egyesület képviselőjeként. Korábban már felmerült dr. Csépe György, a város díszpolgárának neve is, ám a döntést a képviselő-testület elhalasztotta. Kévés Tamás szerint több névből könnyebb a választás, a javaslatokat október 31-ig várják emailen keresztül.

Új nevet kap a Gyöngyösi Strand- és Termálfürdő. Most bárki adhat ehhez ötletet, a sportért felelős alpolgármester a lakosok javaslatait várja. Arról, hogy kiről nevezzék el a strandot, bárki adhat ajánlást magánszemélyként, egyesület vagy civil szervezet képviselőjeként. A javaslatok mellé indoklást is várnak.

– Nagyon fontos, hogy gyöngyösi kötődésű legyen, illetve Gyöngyöshöz köthető legyen a strand elnevezés, természetesen lehet személy is, lehet bármi, amire gondolnak. Viszont indokolják meg és személynél nagyon fontost, hogy egy életpályát vagy egy életrajzot csatoljanak hozzá a személyhez – fogalmazott Kévés Tamás alpolgármester.

A képviselő-testület legutóbbi ülésén egy név már felmerült, méghozzá dr. Csépe György, Gyöngyös díszpolgárának, Gyöngyös Város Barátainak Körének alapító tagjának neve. A döntést azonban a testület elhalasztotta.

– Én azt gondolom, hogy ha lesz tíz javaslat, akkor sokkal könnyebb lesz kiválasztani a legmegfelelőbbet, mint egy közül, éppen ezért tettük félre, és nagyon fontos, mint ahogy volt a városi csarnoknál is, hogy több személyből tudtunk választani – indokolta Kévés Tamás.

A javaslatokat október 31-ig kell elküldeni a hivatal@hivatal.gyongyos.hu email címre. A testület novemberi ülésén tárgyalja az uszoda átnevezését.


Tovább az archívumra