Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sportolókat díjaztak

Sportolókat díjaztak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Díjátadó ünnepséget szervezett a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület Egerben. A rendezvényen értékelték a megyei sportolók évi teljesítményét, sőt többeket meg is jutalmaztak, valamint a már meglévő két partner mellé három önkormányzattal- többek között a gyöngyösivel- kötött együttműködési megállapodást az egyesület. Gyöngyösről a Berze Nagy János Gimnázium, a Vak Bottyán János Középiskola, valamint a Kálváriaparti Általános Iskola eredményes sportolóit díjazták.

Együttműködési megállapodást kötött a megyei Diák-és Szabadidősport Egyesület három önkormányzattal. A gyöngyösi, az egri és a hatvani városvezetés már korábban is támogatta a fiatal sportolókat.

– Egy megkezdett munkának, vagy egy folyamatos munkának a szentesítése volt, leírtuk azt, amit évek óta csinálunk, magyarul, hogy a város önkormányzata nagyon komoly anyagi, technikai és egyéb segítséget nyújt a diáksporthoz, benne természetesen az azt irányító Heves Megyei Diáksport Szövetségnek – mondta Hiesz György polgármester.

A rendezvényen Bíró Csaba, az egyesület elnöke értékelte a 2014/15-ös tanévet és azt mondta: növekvő létszámmal, megfelelő szakmai színvonallal és lelkes sportolókkal sikerült eredményekben gazdag évet zárni.

– Én azt gondolom, hogy a legjobbak képviselik az országos elődöntőn, döntőn Heves megyét, és hagy mondjam el büszkén, hogy megőriztük az erős középmezőnyben elfoglalt helyünket, hiszen a megyék között a nyolcadik helyen végeztünk – fogalmazott.

Az ünnepségen három megyei edző vehette át a „Heves Megye Diáksportjáért” kitüntetéseket és elismerő oklevelet kaptak a támogató önkormányzatok, szervezetek és tanintézmények. Gyöngyösről többek között elismerték a Berze Nagy János Gimnázium sportolóinak és felkészítő tanárainak munkáját.

– Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy strandlabdarúgásba magyar diákolimpiai bajnokok vagyunk, és emellett pedig a strandkézilabdában a harmadik helyet szerezték meg a fiaink – mondta Nagy Gábor testnevelő.

De ezeken kívül is számos eredményt értékeltek a díjátadón. Az edzők és az egyesület tagjai is bíznak abban, hogy jövőre is legalább ennyi diákolimpikont köszönthetnek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A sándorgyuri - portréfilm
15:21
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Verőke - Ide lábam, ne oda…
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:12
Világörökség_Jászó 
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság