Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Eredményes éven túl

Eredményes éven túl

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Eredményes éven van túl a hatos körzet-így értékelte az idei munkákat a körzet képviselője, Ferenczy Tamás. A lakókkal való kapcsolattartás eredményeként egyebek mellett több száz négyzetméternyi járda újult meg, padok és szemétgyűjtők kerültek kihelyezésre, és új játszótéri elemeket kapott a körzet. Ferenczy Tamás szerint a tervezett munkák megvalósultak, azonban a jövő évre is már bőven vannak tervek.

Nem csak a lakókkal, de a körzeti intézményekkel is szoros kapcsolatot ápol Ferenczy Tamás a hatos körzet jobbikos képviselője, aki azt mondta: a visszajelzések alapján tudtak mindenki számára fontos beruházásokat megvalósítani.

– Számtalan olyan dolog valósult meg, amire már évek óta vártak. Itt kisebb dolgokról és egyben nagyobb dolgokról is beszélhetek, egy egyszerű köztéri pad kihelyezésétől kezdve, köztéri szemetes gyűjtőig, lámpahely bővítéstől, de akár egy kilenc személyes új Bethlen Gábor úti parkoló, ami egy forgalmi káosznak a megszüntetését orvosolta – mondta.

A körzetben három gyermekintézmény is található, Ferenczy Tamás saját képviselői keretéből és kétkezi munkájával is folyamatosan támogatja az intézményeket, de a képviselő fontosnak tartja, hogy tovább bővüljön a Kömlei Károly Sporttelep körüli parkoló. A hulladékszállítással viszont továbbra is gondok vannak.

– Elsődleges célom, hogy a jelenlegi ominózus problémát, a szemétszállításnak az orvoslását nagyon fontosnak tartom, ennek a rugalmasabbá tételét, ugyanis lehet egy járda gödrös, vagy rossz minőségű, amíg a szemét eltakarja, addig fölösleges a járdával foglalkozni. Tehát elsődleges feladat a város köztisztaságának helyreállítása – foglalta össze.

Ezen kívül Ferenczy Tamás a következő évben szeretné, ha többek között utak és járdák újulnának meg, tervben van az Országút úton egy gyalogátkelő létesítése, és a Jeruzsálem úti köztér rendbetétele, a játszótér körbekerítése, és a Kismérges út újraaszfaltozása.


Tovább az archívumra