Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Téli tájékoztató nap a KRF-en

Téli tájékoztató nap a KRF-en

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Felvételi tájékoztató napot tartottak a Károly Róbert Főiskola oktatói és felelősei a leendő hallgatóknak. A téli szemeszterben már hagyománynak számító tájékoztató napon tucatnyian jöttek meghallgatni a gyöngyösi főiskola lehetőségeit.

Lakatos Márk, szakfelelős és diákotthon koordinátor épp a felvételi eljárás során megszerezhető pontokról tart előadást az érdeklődőknek. A jellemzően hétvégi napokon megtartott tájékoztató nap különbözik az úgynevezett nyílt napoktól: a felvételi tájékoztató megjelenése előtt ugyanis elsősorban nem a középiskolásokat várják.

Illetve útmutatást nyújtanak a leendő hallgatóknak a felvételi eljárás jogi labirintusában. Jobb is előre felkészülni, hiszen a most felvételizőket jelentős változások várják, ha végül Gyöngyösre adják be a felvételi papírjaikat.

A képzési hely változatlan, vagyis, aki Gyöngyösön szeretne tanulni, azok itt is fognak. A változás mindössze annyiban érinti az ide jelentkezőket, hogy miután főiskolára veszik fel őket, végül egyetemi oklevelet kapnak majd.


Tovább az archívumra