Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Évértékelés

Évértékelés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Törésvonalak vannak a város vezetésében, de ettől függetlenül működik a város -ez Kévés Tamás jobbikos alpolgármester sajtótájékoztatóján hangzott el. A városvezető a 2-es körzet választott képviselőjeként úgy nyilatkozott, sok beruházás valósult meg körzetében, amely az egyik legtöbbet fejlődött Gyöngyösön az utóbbi időszakban.

Évértékelő sajtótájékoztatót tartott Kévés Tamás jobbikos alpolgármester, ahol a 2-es körzet képviselőjeként úgy nyilatkozott, nem várt fejlődésnek indult körzete, ezt a megvalósult beruházások is mutatják.

– Elkészült a Búvó verő utca aszfaltozása illetve csapadékvíz elvezetése illetve az Erzsébet Királyné útja teljes aszfaltozása. Jövő évben is lesznek beruházások, amit már ebből az évből átviszünk kötelezettségként, tehát a jövő évben is legalább 150 millió forintnyi költségvetési pénz fog odakerülni – sorolta.

Kévés Tamás már alpolgármesterként nyilatkozott úgy- jól működik a város, de a fontos döntések meghozatalához több információra lenne szükségük, a döntéseket pedig közös egyeztetések után kellene meghozni.

– Én azt látom, hogy azért kifelé kommunikálható, hogy működik a város. Én is ezt tudom mondani, viszont azért belülről érzek egyfajta törésvonalat a városvezetésében. Ez mutatja azt is, hogy nincsenek frakcióegyeztetések, gyakorlatilag a városvezetői értekezletek sem mindig arról szólnak, mint amilyen testületi napirendi pontok előkerülnek – részletezte.

Kévés Tamás úgy látja, ez a törékeny városvezetés a ciklus végéig akkor tarthat ki, ha a jövőben ezeket a hibákat a frakciók kölcsönösen elkerülik.


Az Aktuális napi hírei (2015-12-22 )

Tovább az archívumra