Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Aláírásgyűjtés az elkerülőért

Aláírásgyűjtés az elkerülőért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Aláírásgyűjtést kezdeményez az MSZP – DK – Együtt frakciója a gyöngyösi Nyugati elkerülő út bejezésének érdekében – többek között ezt jelentették be a párt évértékelő sajtótájékoztatóján. Dr. Végh Attila frakcióvezető összefoglalta a tavaly megvalósult önkormányzati beruházásokat, illetve Tóth Szabolcs a 3 számú választókörzet képviselője a körzetében befejezett fejlesztésekről is beszélt.

A képviselő-testület sajátos politikai összetétele Gyöngyösön kihívást és feladatot jelentett az elmúlt időszakban – kezdte sajtótájékoztatóját Dr. Végh Attila frakcióvezető. Aki azzal folytatta, hogy sikerült az együttműködés a 15 képviselő jól teljesített Gyöngyös érdekében, ennek egyik fontos lépcsőfoka volt a város költségvetésének elfogadása. Az elmúlt évben a város gazdálkodása kiegyensúlyozott volt, a költségvetés mentén haladtak – fogalmaz a frakcióvezető.

Többek között megvalósult a Zsellér–közök fejlesztése, a közbiztonság javítása azáltal, hogy mezei őrszolgálatot létrehozták a közterület felügyelők létszámát bővítették és egy rendszám felismerő rendszer kiépítését is kezdeményezték. Számos út és járdaszakasz újult meg városszerte illetve a HPV elleni védőoltást a fiú gyermekek részére és a rotavírus elleni védőoltást is támogatták. Tóth Szabolcs hozzátette reméli az idén az önkormányzat több pályázati forrásra számíthat. Azonban a körzetében megvalósuló beruházásokkal kapcsolatban elégedett, több olyan fontos fejlesztés történt, amely az ott élők számára fontos – mondta

Az MSZP – DK – Együtt frakciója a sajtótájékoztató végén bejelentette, hogy aláírásgyűjtést kezdeményez a már évek óta félbehagyott gyöngyösi Nyugati elkerülő út bejezésének érdekében.


Tovább az archívumra