Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Városbál

Városbál

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A tombola felajánlásokkal együtt közel 2 millió forint gyűlt össze az idei Városbálon. A város egyik legrangosabb társadalmi eseményén a Megyei Prima-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, valamint Sámoly Viktória és Lovák István argentin tangó páros adtak műsort.

Több mint 170-en érkeztek a Városbálba, aminek idén is a Mátra Művelődési Ház adott otthont. A város adakozó kedvű vállalkozóit és magánszemélyeit a szervezők különleges gasztronómiai élménnyel és mátrai borok kóstolójával is várták. De egy városbál a kulináris élvezetek és a jótékonykodás mellett a kapcsolatépítésről is szól – hangsúlyozta nyitóbeszédében városunk polgármestere.

A bál idei kedvezményezettje a Gyöngyösi Gyerekekért Közalapítvány, amely szerény körülmények között élő, tehetséges gyöngyösi diákokat támogat évek óta.

Baranyi Dominik, a Felsővárosi Általános Iskola egyik végzős tanulója személyesen köszönte meg a segítséget, amit az Alapítvány a gyöngyösi diákokért tesz.

Füleki Menyhért, a Gyöngyösi Diákokért Közalapítvány kuratóriumi elnöke köszönetét fejezte ki az adakozóknak, és elmondta: 59 diákot támogatnak az összegyűlt pénzből, 30 és 70 ezer forint közötti összeggel.

A város egyik legrangosabb társadalmi eseményén a Megyei Prima-díjas Nádudvari Péter, a Grácia Hegedűtrió, valamint Sámoly Viktória és Lovák István argentin tangó páros adtak műsort.


Tovább az archívumra