Kezdőlap » Hírek - Aktuális » B-faktor

B-faktor

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ötödik alkalommal rendezték meg a B-faktort a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola szervezésében, a Mátra Művelődési Központban. Idén is változatos műsorszámokkal készültek a fiatalok, ám a hagyományos mellett, új kategóriában is felléptek a tanulók.

Zene és humor – ezt a kettőt ötvözte Gyuri és Marcell az idei B-faktoron, és a siker nem maradt el, mindenki jót nevetett az előadásukon.

Az idei Bottyán-faktor már az ötödik, amelyet a diákok tanáraikkal együtt megrendeznek, és évről évre színvonalasabb produkciókat mutatnak be.

– Jubileum, mondhatjuk úgy és azt látjuk, hogy nagyon szép hagyománnyá fejlődött a kezdeti próbálkozások után, most már profibb előadásokat láthatunk. Most annak örülök ebben az évben, hogy nagyon-nagyon változatosak a produkciók, az ének, a zene, a tánc mellett, rappelnek, slammelnek a gyerekek, tehát bejöttek az újfajta, ifjúság körében népszerű műfajok is – mondta Dr. Ludányiné Prém Judit, szervező, az iskola tanára.

Bár műszaki szakközépiskoláról van szó, de a művészet emberformáló dolog, és önkifejezési lehetőséget ad – ezért is tartja fontosnak ezt a mára már hagyománnyá vált megmérettetést Ludányiné Prém Judit.

A szervezők a folytonosság biztosítása érdekében, szeretnének minél több fiatalt bevonni a tehetségkutatóba, a jövőben – hangsúlyozta Ludányiné Prém Judit.


Tovább az archívumra