Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Központban az egészség

Központban az egészség

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Öngyógyítás színterápiával, a daganatos betegségek kezelésének legújabb lehetőségei. Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadások mellett most is bemutatók, állapotfelmérések, tanácsadások és vásár várta az érdeklődőket a Natura Napon. A családi programon mindenki találhatott számára való érdekességeket, különböző sportágakat lehetett kipróbálni és egyebek mellett gyógyító ételeket kóstolni.

Természetgyógyászok, látók, orvosok, trénerek és nagy számú közönség töltötte meg a Mátra Művelődési Központot. Az idei első Natura Napon a már jól bevált, hagyományos programokon kívül rengeteg újdonsággal is találkozhattunk.

– Minden téren vártam újdonságokkal a kedves érdeklődőket, mind az előadások, a kiállítók között, termékek és szolgáltatások gyanánt, illetve a mozgásórák között is voltak újdonságok természetesen. De visszahívom évről évre azokat az előadókat, vagy kiállítókat, akik népszerűek és visszajönnek miattuk az emberek – részletezte Cserős Melinda, az esemény szervezője.

Míg az előtérben különböző állapotfelmérésekkel és gyógyító termékekkel várták az érdeklődőket, addig a színház teremben egymást követték az egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadások. Többek között a géntérképezésen alapuló prevencióról is hallhattak az érdeklődők.

– A genetikai vizsgálatot követően meg lehet mondani egy embernek, hogy milyen laborvizsgálatok szükségesek nála, milyen vér, vagy vizeletvizsgálatok, milyen képalkotás, és ez alapján, – mint az egészségnapnak a fő célja is, milyen megelőzést lehet tenni gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt – részletezte Dr. Nagy Zsolt felsőoktatás- és tudománymenedzser, biológus.

Aki pedig a színterápiáról szeretett volna többet megtudni, egy selyem- és lélekfestő segítségét kérhette, aki nem csak előadást tartott, de bárkinek adott tanácsot, és bemutatta gyógyító selyemanyagait is.

– Minél színesebben, minél energikusabban tudunk öltözködni, annál egészségesebbek vagyunk. Minél jobban tudunk a lélekhangunkra hallgatni, és a fekete színt, azt nagymértékben, kíméletesen nem használni, minél színesebben, annál egészségesebben finomabb és tisztább a lélekrezgésünk – avatott be a részletekbe 315_1268_01 Csizmadia Klára selyem- és lélekfestő.

A családbarát egészségnap most is népszerűnek bizonyult, a szervezők pedig már készülnek az idei második natura napra.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A csütörtöki adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Mesemondó - Hókirálynő 3. rész
09:14
Zeneiskolások előadása - Ender Martin Dániel - Lohmann: Bajor polka
09:17
Reklám
09:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:35
G25 – gazdasági magazin
10:02
Reklám
10:04
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - dokumentumfilm
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:45
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
11:12
Reklám
11:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:33
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mesemondó - Hókirálynő 4. rész
18:12
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Moldvai Kavalos
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nápolyi 1. rész
19:01
Reklám
19:03
Nápolyi 2. rész
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Nápolyi 3. rész
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság