Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Játék minden héten

Játék minden héten

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyereményjátékot hirdetett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A legnépszerűbb közösségi oldalukon már nem csak felhívások, baleset megelőzési jelentések, hanem Kresz kvízkérdések is megtalálhatóak, a játékosoknak a helyes válasz megadásával van esélyük nyerni. Idei első nyertesük Orosz Gábor lett, akinek nyereményét a megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlotta fel.

Mindennapos közlekedési helyzetet mutat be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalon. A másfél hónapja indult oldalon eddig traffipaxok kihelyezéséről, baleset miatti korlátozásokról olvashattunk, most azonban egy nyereményjátékot is hirdetett a megyei főkapitányság.

– Mindenki visszaemlékszik, akinek van vezetői engedélye, milyen nehéz volt kitölteni a három pontos, hat pontos kérdéseket, és ezeket minden héten összekeresik és kipakolják, posztolják az oldalon, és aki helyesen megválaszolja, azok közül sorsolnak – mondta Dr. Széchy Zsolt r.alezredes, megyei főkapitány-helyettes.

Az első nyertes a Gyöngyösön élő Orosz Gábor lett, akinek a nyereményt a megyei rendőr-főkapitány helyettes, és a gyöngyösi rendőrkapitány adta át. Az ajándékokat a megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlotta fel, a csomag láthatóságot segítő kiegészítőket tartalmaz. Orosz Gábor azt mondta: a játék megválaszolása nem okozott nehézséget számára.

– Harminchárom éve van jogosítványom, és balesetmentesnek mondható azóta is a vezetésem, hát ugye az ember nap, mint nap folyamán ugye a Kreszszel találkozik, így könnyű volt a kérdés, és gyakorlatilag semmilyen nehézséget nem jelentett a kérdés megválaszolása – mondta a nyertes.

Az oldal nem csak a játék kérdéseit, hanem több, mindenki számára fontos információkat is tartalmaz.

– Ez egy nyugat-európai mintára indult. A lényeg az, hogy az állampolgárok manapság már jobban keresik a közösségi portálokat, jobban el lehet őket érni, és ezen a portálon szeretnénk minél több olyan információt megosztani az állampolgárokkal, amelyek segítik, komfortosabbá teszik az életüket, mindennapjaikat, illetőleg ezzel megelőzhetőek lesznek a bűncselekmények – sorolta a főkapitány-helyettes.

Az oldalon várják az internetezők visszajelzéseit, a portálon megjelenő tartalmakról, és mivel, akár más témájú kérdésekben is indulhat játék, ezzel kapcsolatban is várják az észrevételeket.


Tovább az archívumra