Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Játék minden héten

Játék minden héten

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyereményjátékot hirdetett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A legnépszerűbb közösségi oldalukon már nem csak felhívások, baleset megelőzési jelentések, hanem Kresz kvízkérdések is megtalálhatóak, a játékosoknak a helyes válasz megadásával van esélyük nyerni. Idei első nyertesük Orosz Gábor lett, akinek nyereményét a megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlotta fel.

Mindennapos közlekedési helyzetet mutat be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalon. A másfél hónapja indult oldalon eddig traffipaxok kihelyezéséről, baleset miatti korlátozásokról olvashattunk, most azonban egy nyereményjátékot is hirdetett a megyei főkapitányság.

– Mindenki visszaemlékszik, akinek van vezetői engedélye, milyen nehéz volt kitölteni a három pontos, hat pontos kérdéseket, és ezeket minden héten összekeresik és kipakolják, posztolják az oldalon, és aki helyesen megválaszolja, azok közül sorsolnak – mondta Dr. Széchy Zsolt r.alezredes, megyei főkapitány-helyettes.

Az első nyertes a Gyöngyösön élő Orosz Gábor lett, akinek a nyereményt a megyei rendőr-főkapitány helyettes, és a gyöngyösi rendőrkapitány adta át. Az ajándékokat a megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajánlotta fel, a csomag láthatóságot segítő kiegészítőket tartalmaz. Orosz Gábor azt mondta: a játék megválaszolása nem okozott nehézséget számára.

– Harminchárom éve van jogosítványom, és balesetmentesnek mondható azóta is a vezetésem, hát ugye az ember nap, mint nap folyamán ugye a Kreszszel találkozik, így könnyű volt a kérdés, és gyakorlatilag semmilyen nehézséget nem jelentett a kérdés megválaszolása – mondta a nyertes.

Az oldal nem csak a játék kérdéseit, hanem több, mindenki számára fontos információkat is tartalmaz.

– Ez egy nyugat-európai mintára indult. A lényeg az, hogy az állampolgárok manapság már jobban keresik a közösségi portálokat, jobban el lehet őket érni, és ezen a portálon szeretnénk minél több olyan információt megosztani az állampolgárokkal, amelyek segítik, komfortosabbá teszik az életüket, mindennapjaikat, illetőleg ezzel megelőzhetőek lesznek a bűncselekmények – sorolta a főkapitány-helyettes.

Az oldalon várják az internetezők visszajelzéseit, a portálon megjelenő tartalmakról, és mivel, akár más témájú kérdésekben is indulhat játék, ezzel kapcsolatban is várják az észrevételeket.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Hit világa – vallási műsor
09:14
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - Klip
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Sport7 1. rész – sport magazin
10:02
Reklám
10:05
Sport7 2. rész – sport magazin
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Márkus Liza és Gonda László koncertje
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mesemondó - Pinocchio 3. rész
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:02
Reklám
19:05
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Nemzetiségi magazin
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság