Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újratárgyalják

Újratárgyalják

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Két napirendi pontot tárgyaltak a jelenlévők a mai Kistérségi Társulási Tanács ülésén. Az egyik a szokásos és kötelező 2015. évi költségvetés módosítása, amelyet egyhangúlag meg is szavaztak a tagok. A tanács tagjai ez alkalommal egy mobilalkalmazás lehetőségeiről is beszéltek, amely később a térségben működő szolgáltatások, vállalkozások, események kínálatát foglalná össze.

A Kistérségi ülés ez alkalommal nemcsak a szokásos és kötelező költségvetés módosításairól határozott, hanem egy új szoftver bevezetésének javaslatairól is tárgyaltak a tagok. Ez a mobil alkalmazás Gyöngyösön és a térségben nyújt információszerzésre lehetőséget, segít a vállalkozók, szakemberek keresésében illetve kereslet – kínálat módon is működhetne.

Tehát többféle szolgáltatásra is használhatnák az alkalmazást, amely nemcsak telefonra letölthető applikáció lenne, hanem a kistérségi önkormányzatok honlapján is szerepelne ugyanazzal a tartalommal. A tagok több aggályos pontot is találtak, ezeket később szakemberek bevonásával újratárgyalják.

Az ülésen az Orvosi Mikrotérségi Társulás szintén tárgyalta és elfogadta a költségvetési módosításokat is.


Tovább az archívumra