Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyugdíjas nőnap

Nyugdíjas nőnap

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Minden hölgy virággal térhetett haza tegnap, Nőnap alkalmából a Nyugdíjas Klubok is ünnepeltek. A Mátra Nyugdíjas Egylet férfitagjai tánccal, viccekkel, mondókákkal és énekkel készültek a hölgyeknek, majd Hiesz György polgármester köszöntője után virággal kedveskedtek az ünnepelteknek. A női tagok a műsor után azt mondták: Ivó napra nagyon jó műsorral kell készülniük a férfiak számára, hogy túlszárnyalják a nőnapi műsort.

A nő, mint egy virág: illatos, kecses és gondozni kell. Ezzel az üzenettel kezdték meg Nőnapi műsorukat a Mátra Nyugdíjas Egylet férfi tagjai. Náluk már hagyomány, hogy a húsz férfitaggal büszkélkedő egyesület egy kis műsorral, és ajándékkal készül a hölgyek számára.

– Amikor kezdődött az egész tíz évvel ezelőtt, akkor valósággal zavarni kellett a fiúkat, hogy jöjjenek. Most meg már ötleteket hoztak, énekeket hoztak – mondta Bóna János, az egylet vezetője.

Az Egyletnek jelenleg 114 tagja van, ebből azonban a férfiak száma csak húsz. Bóna János azt mondta: nem nehéz számukra ennyi nő figyelmét magukra vonni, és már most készülnek a jövő évi előadásra. A műsorukban nagy szerepet kapott a humor, a közönség hangos nevetése azt mutatta: sikerült elnyerniük a nők figyelmét.

A műsor után Hiesz György polgármester is köszöntötte a hölgyeket, azt mondta: a nők rengeteg szerepben tudnak maximális teljesítményt nyújtani, ezért is megérdemlik, hogy ezen a napon ők legyenek a középpontban.

De ezután sem ért véget az ünnepség, régi slágerek mellett tánccal, és beszélgetéssel töltötték az időt a Mátra Nyugdíjas Egylet tagjai.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A Ngorongoro kráter utolsó orrszarvúi - természetfilm
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Lisszabon
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Jázmin néptáncegyüttes gála
16:00
A Szomszéd vár - turisztikai magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:53
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
19:07
Reklám
19:08
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:21
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság