Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mintakerítés

Mintakerítés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megkezdődött a Hattyú téri sportpálya kerítésének felújítása. A munkálatok miatt a tavaly ősszel elhelyezett műanyag pályaburkolatot ideiglenesen felszedték. Az új kerítés egyedülálló lesz a városban, a kivitelező szerint ez akár Gyöngyös további sportpályáinak is mintaként szolgálhat.

Elkezdték a Hattyú téri sportpálya kerítésének felújítását. 55 kerítésoszlop kerül a pálya köré, amelyek 4 méter magasak lesznek. Most ezeknek vágják a lyukakat az aszfalton. Ahhoz, hogy a sportpályát biztonságosan és sokáig tudják használni, a zárható kerítés megépítése elengedhetetlen volt.

A beruházás költség mintegy 4 millió forint. A kivitelező most egy olyan modern és időtálló acélszerkezetes kerítést húz fel a pálya köré, amely a későbbekben Gyöngyös összes sportpályája köré épülhetne, mintegy mintaként szolgálva.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub még tavaly, a látvány-csapatsport támogatás segítségével kapott lehetőséget 30 millió forint értékben két műanyag pályaborítás beszerzésére, ebből az egyik ide, a Hattyú téri pályára került – mondja Tóth Szabolcs a körzet képviselője, aki hozzáteszi a közel jövőben a pálya melletti járdákat is felújítják és a tervek szerint a pálya világítását is megoldják. A kerítés felújításával várhatóan két hét alatt végeznek a szakemberek, a munkálatok idejére a lakosság türelmét kérik.


Az Aktuális napi hírei (2016-05-12 )

Tovább az archívumra