Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem lesz meleg víz

Nem lesz meleg víz

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több mint 1500 háztartást érintő munkálatok kezdődtek meg a Mérges út és a Madách út környékén. A kazánház és az egyes számú központi elosztó akna között kicserélik a távvezetéket, amely a fűtést és a meleg vizet szolgáltatja közel 4500 lakosnak. A munkálatok miatt a Mérges úti garázsokat előreláthatóan június 30-ig nem tudják használni az autósok, a szolgáltatást igénybe vevő lakásokban pedig június 13-tól 23-ig nem lesz meleg víz.

Kicserélik a Mérges úti Kazánház és az egyes számú központi elosztó akna közötti távvezetéket. Most a munka előkészületei zajlanak. A Városgondozási Zrt. éves ütemtervében már szerepelt ez a munka, hiszen 40 éves csöveket cserélnek most ki. A garázssor bejáratánál egy tájékoztató ismerteti a lakosokkal, hogy június 30-ig nem tudnak ki-be közlekedni autóikkal, de a munkálatok a meleg vízszolgáltatást is érintik több mint 1500 háztartásban.

Ebben az időszakban nem lesz meleg vízszolgáltatás a Bethlen Gábor utcában, a Koháry utcában és a Belváros téren.

Mivel a munkálatok helyszínén júliusban útfelújítás kezdődik, addigra a csőcserének be kell fejeződnie, de nem ez az egyetlen oka, hogy most zajlanak a munkálatok, Télen ugyanis problémásabb lenne, ha nem lenne fűtés sem.

A munkálatok miatt a Városgondozási Zrt. kéri a lakosok megértését és türelmét.


Tovább az archívumra