Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az átlagember érti, hogy a változások érte vannak

Az átlagember érti, hogy a változások érte vannak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az uniós pénzeket nem szabad rosszul működő elosztórendszerekbe önteni, az átlagember pedig érti, hogy a változások érte vannak, – mondta híradónknak Kiss Péter, az MSZP alelnöke Gyöngyösön. A népszerűségvesztést a politikus szerint a reformok átbeszélésével orvosolni lehet.

Gyűjtőútra indultak a szocialisták országszerte – támogatottságot gyűjtenek a reformokhoz.  A reklámszpotok és a rövid jelszavak nem hatnak elég mélyre ahhoz, hogy az emberekben tudatosuljon: a reformintézkedések, bár érdekeket és szerzett jogokat sértenek, az emberekért vannak. Ezért van szükség érvekre, és a problémák kibeszélésére – jelentette ki Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke Gyöngyösön.

 

A Nagy Párbeszéd elnevezésű rendezvények kérdései: az egészségügy, a felsőoktatás, a konvergenciaprogram, és persze a politikai elit öntisztulása és hiteles pozíciójának visszaszerzése – fogalmazott Kiss Péter.

 

A több, mint 10 ezer milliárd forintnyi uniós pénzt nem szabad rosszul működő elosztórendszerekbe önteni, az országnak pedig új karaktert kell szabni ezekből a forrásokból – tette hozzá a kancelláriaminiszter.

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2007-10-15 )

Tovább az archívumra