Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jövőnk Gyöngyös – A politikán túl

Jövőnk Gyöngyös – A politikán túl

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A mi generációnk már mentes az előítéletektől, ezért talán jobban ki tudunk egyezni pártállástól függetlenül a várost érintő ügyekben – mondja négy gyöngyösi MSZP-s képviselőjelölt. Mozgalmuk fő célja a fiatalok elvándorlásának megállítása.

 

Se nem civil szervezet, se nem pártpolitikai kezdeményezés az a hamarosan beinduló mozgalom, amelyet a gyöngyösi szocialisták négy fiatal jelöltje indított el. A „Jövőnk Gyöngyös” elnevezés egy célt takar: pártpolitikától függetlenül összefogásra buzdítani a fiatalabb generáció tagjait a város érdekében – tájékoztatott Végh Attila, az egyik alapító tag.

Az első lépés egy pár héten belül beinduló internetes oldal megvalósítása lehet, amelyen szakmai vitákat lehetne lefolytatni, és kialakítani egy kreatív közösséget – vélik az alapítók. A dolgok igazi kulcsa szerintük az, hogy a fiatalok helyben is megtalálják boldogulásukat; ezt munkahelyteremtéssel, és a sport- és szabadidős tevékenységek fejlesztésével tervezik elérni. Egy ösztöndíj alapítására is buzdítják majd a következő képviselőtestületet, amely a diplomás fiatalok gyöngyösi elhelyezkedését segíti.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2006-09-21 )

Tovább az archívumra