Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Munkáspárt 2006: Program a dolgozókért

Munkáspárt 2006: Program a dolgozókért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Progresszív adózás, a dolgozó ember megbecsülése, helyi Társadalmi Tanács létrehozása – néhány pont a Munkáspárt 2006 választási programjából. A párt Gyöngyös eddigi fejlődését jónak ítéli, de az Északi városrész esetében azért vannak még ötletei.A Munkáspárt 2006 elődjéhez, a Munkáspárthoz képest már egy másik párt, ennek megfelelően egy szélesebb réteget kíván megszólítani – fejtette ki Dér István, a párt helyi elnöke. Munkáspártként természetesen programjukban elsősorban a munkahelyteremtésre koncentrálnak.

 

 

Progresszív adózást, és olyan gazdaságpolitikát szeretnének, amelynek középpontjában a dolgozó ember áll. Gyöngyös viszonylatában további fontos területekként az egészségügyi ellátás minőségének javítását, a megfelelő közbiztonságot, és a városi strand fejlesztését jelölték meg a Munkáspárt 2006 jelöltjei.

 

 

Az 1.számú körzet jelöltje, Varga Tibor az Északi városrészben mindenekelőtt egy szolgáltatóközpont megépítését tűzte ki célul.

 

 

A Munkáspárt 2006 minden településen kezdeményezi egy helyi társadalmi tanács létrehozását is, amely az uniós pénzek felhasználásáról dönt széleskörű társadalmi vita keretében.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2006-09-25 )

Tovább az archívumra