Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Először járt Gyöngyösön a gyógyvarázs program, melyet egy országos bankintézet hívott életre

Először járt Gyöngyösön a gyógyvarázs program, melyet egy országos bankintézet hívott életre

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Céljuk 5 éve ugyanaz: a gyermekgyógyászat anyagi támogatása mellett mesejátékokkal és szórakoztató programokkal szeretnék gyorsítani a gyerekek gyógyulását.

 

 

 

Színházzá változott a gyöngyösi kórház aulája, a gyógyvarázs programnak köszönhetően, amit egy bankintézet hozott létre, melyre egy országos pályázaton keresztül bármelyik kórház jelezheti igényeit a bankintézethez, így a pályázatok elbírálása után a nyertes kórház 5millió Ft-os anyagi támogatásban részesülhet, melyet eszközvásárlásra fordíthatnak.

 

A gyógyvarázs program célja az anyagi támogatáson túl, hogy az ajándékokkal és szórakoztató mesejátékokkal jókedvre derítsék a beteg gyerekeket. Ezt idén az Aranyló Színház Pinokkió darabjával sikerült megvalósítani..

 

Gyöngyös a 15 támogatott városból a 8. állomás volt, ahol a mind az orvosok, mind a betegek gyerekek arcára sikerült mosolyt csalni a gyógyvarázs programmal.

 

 

Kerek Zsolt


Az Aktuális napi hírei (2008-06-18 )

Tovább az archívumra