Kezdőlap » Hírek - Aktuális » 2008 végére tervei szerint számos közutat újít fel a Gyöngyösi Önkormányzat. Azok a kátyúk, amelyek nem életveszélyesek, csak az új burkolat felhúzásakor lesznek kijavítva

2008 végére tervei szerint számos közutat újít fel a Gyöngyösi Önkormányzat. Azok a kátyúk, amelyek nem életveszélyesek, csak az új burkolat felhúzásakor lesznek kijavítva

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A többit 1-2 napon belül felülvizsgálják, és rendbe hozzák.

Kátyúzások is szerepelnek az Önkormányzat éves kiadásai között. Számos útfelújításról hoztak már döntéseket. Sok utcán elindultak már a munkálatok, néhány pedig tervezés alatt, illetve munkaterület átadás előtt áll.

A régi kórház lezárt útszakaszát is újra fogják nyitni. A héten elkezdődik a Dobó utcában a vasúti átjáró teljes felújítása is.

Az Észak- Magyarországi operatív program keretein belül pályázik az Önkormányzat plusz utcák felújítására is. Azokon az útszakaszokon, ahol az Önkormányzat vékony aszfaltozást tervez, az útburkolásra felesleges költeni, hiszen úgyis újjáépítik- tette hozzá az igazgató. Ezen kívül felhívják a lakosság figyelmét arra is, hogy amennyiben hibát észlelnek az ismert zöldszámon jelezzék azt a városüzemeltetésnek és ha életveszélyes kátyút találnak, azt 1-2 napon belül kijavítják.

 

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-07-31 )

Tovább az archívumra