Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idősek hónapja Mátrafüreden

Idősek hónapja Mátrafüreden

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Meghitt, bensőséges ünnepségre gyűltek össze a mátrafüredi idősek otthonának lakói és dolgozói. Kettős okból, hiszen nemcsak az idősek hónapja alkalmából tisztelegtek a szépkorúak előtt, hanem az otthon fennállásának ötödik évfordulóját is megünnepelték.Fiatalok és idősek. Két generáció találkozása a mátrafüredi idősek otthonában. A Hanák Kolos Általános iskola növendékei kis műsorral tisztelegnek a lakók előtt.

Ezek pedig már Kaszás Krisztiánnak, az otthont működtető kht. ügyvezetőjének köszöntő szavai, aki hangsúlyozta: Heves megye az ország egyik legidősebb megyéje, ahol ezért kiemelten fontos az idősekkel való törődés az év minden szakában, nem csak októberben. Talán ezért is van, hogy az otthon lakói életének az ünnepségek is természetes részeivé váltak.

 Az ünnepségnek az idén épp úgy része volt a hatalmas torta, amit jóízűen fogyasztottak el az ünnepeltek, mint a vidróczkis fiatalok vérpezsdítő, sokak számára az ifjúkort idéző táncbemutatója. A családias ünnepséget azonban még ebben a hónapban újabb programok követik.

Ezzel is folytatni szeretnék Mátrafüreden azt a hagyományt, amit mindig is igyekeztek képviselni. Nevezetesen, hogy ez egy nyitott otthon, ahová bárki bejöhet.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2006-10-20 )

Tovább az archívumra