Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bujdosó Zoltán a gyöngyösi campus főigazgatója

Bujdosó Zoltán a gyöngyösi campus főigazgatója

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Bujdosó Zoltán főiskolai tanárt nevezték ki a Gyöngyösi Campus élére a Károly Róbert Főiskola és az Eszterházy Károly Főiskola júliusi elsejei összeolvadását követően. A gyöngyösi intézménynek kettős vezetése lesz, a működtetésért felelős főigazgató személyéről még nem döntött a minisztérium.

Bujdosó Zoltánt nem érte váratlanul a kinevezés. Az egri főiskola rektora, az Eszterházy Károly Egyetem jelenleg is megbízott vezetője, Liptai Kálmán már korábban egyeztetett Bujdosó Zoltánnal az új pozícióról – mondja a főigazgató, aki július 1-től a gyöngyösi intézmény vezetője.

Bujdosó Zoltán képviseli a jövőben a Gyöngyösi Campust az Eszterházy Károly Egyetemen. A szervezeti felépítés lényegesen változott, az egyetem karokból öt nagy szervezeti egységből épül fel.

A diákok ebből a változásból remélhetően semmit nem fognak megérezni – tette hozzá az oktatási és kutatási főigazgató, aki azt is elmondta, hogy az intézménynek kettős vezetése lesz a jövőben, lesz egy működtetésért felelős főigazgató is, aki alkancellárként fog funkcionálni, az ő személyéről még nem döntött a minisztérium.


Tovább az archívumra