Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Munkák az 1-es körzetben

Munkák az 1-es körzetben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Újabb parkolóhelyek Mátrafüreden, új játszótéri elemek, kerítés az orvosi rendelő köré. Több munkálat is zajlik egyszerre az egyes számú körzetben. Faragó Tamás körzeti képviselő elmondta: Mátrafüreden és Gyöngyösön a felsővárosban is két-három új elemmel bővülhetnek a játszóterek, a Hanák Kolos tér melletti orvosi rendelő köré pedig hamarosan elkészül a kerítés is.

Kellemeset a hasznossal – mondja Faragó Tamás az egyes körzet képviselője a héten kibővített parkolóban Mátrafüreden. Miután elkészült az Üdülősor szennyvízhálózatának felújítása, a munkálatok során keletkezett földtörmeléket tudták felhasználni arra, hogy kibővüljön a parkoló. Az 1200 négyzetméternyi területen így már akár harminc autó is kényelmesen elfér. De nem ez az egyetlen várt felújítás, többek között a Mátrafüredi, és Gyöngyösön a felsővárosi játszóterek is megújulhatnak.

– Itt, ezen a játszótéren egy hinta fog majd a közeljövőben létesülni, ennek az alapjait láthatjuk itt, ezen kívül még két-három játszóeszközzel fog bővülni majdnem hogy minden játszótér, közel öt millió forint értékben költöttünk és fejlesztettük a játszótereket – sorolta.

A Hanák Kolos téri játszótéren a régi elemeket átfestették és új hálót kaptak a focikapuk. Vele szemben az orvosi rendelő köré pedig megépül a kerítés másfél millió forint értékben, ezt már el is kezdték a szakemberek,de hamarosan a körzet járdáinak egy része is felbontásra kerül.

– A legfontosabbnak tartom, hogy a járdák állapota az megújuljon, idei évben közel hat millió forint értékben újulnak meg a körzetemben a járdák, ezeknek szeptemberben, augusztusban kezdik és szeptemberben folytatják – jegyezte meg.

A Kinizsi téri játszótér is új elemekkel bővül, Faragó Tamás azt mondja: szeretné, ha az itt lévő buszmegálló is megújulna, és sövénnyel választanák el a játszóteret az utaktól, ha tovább parkosítanák azt, valamint egy sportpálya kialakítása is tervben van.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:52
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical
10:06
Reklám
10:08
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:34
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:04
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Adventi kalendárium
18:10
Mese - Az aranyszőrű bárány
18:18
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:07
Itt vagyunk – Alkotunk és előadunk - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Egyiptom 2. rész
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság