Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Húsz éves az egyesület

Húsz éves az egyesület

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját a jászárokszállási Cukorbetegek Klubja. Az egyesületet ünnepi ebédjén a település polgármestere és az egri testvéregyesület 5 fős delegációja is köszöntötte.

Finom ételekkel látta vendégül tagjait és a meghívott vendégeket a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubja. Nem akármilyen apropóból ülték körül több mint 70-en a művelődési ház terített asztalait. A klub idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. A résztvevőket ez alkalomból Jászárokszállás polgármestere is köszöntötte, mondván: Jászárokszállás idén ünnepli várossá avatásának 25. évfordulóját, és a 25 éves város köszönti a 20 éves Cukorbeteg Klub minden tagját.

Az árokszállási klub több magyarországi csoporttal is jó kapcsolatot ápol. A jeles évfordulót az egri egyesület 5 fős delegációjával együtt ünnepelték.

Az árokszállási klubtagok nagyon aktívak, szívesen építenek ki új kapcsolatokat és rendszeresen képviselik a csoportot különféle rendezvényeken is.

– Országos versenyeken ötször voltunk első helyezettek, háromszor másodikak. Most ez azzal jár, hogy pénzjutalom és jog a következő évi megrendezésre. Nem a világ közepe vagyunk, itt nincsenek stadionok, de egyszer vállalkoztunk, akkor nagyon jól sikerült – mondta Veres László, a klub vezetője.

Az árokszállási klub szeretné, ha a később hozzájuk csatlakozók mellett a város lakói is jobban megismerhetnék a 2 évtizedes történelmüket, ezért egy könyv kiadását is tervezik még az idén.


Tovább az archívumra