Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fekete hétvége az utakon

Fekete hétvége az utakon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Fekete hétvége volt az utakon, hiszen több súlyos és halálos sérüléssel járó baleset is történt országszerte. Gyöngyösön halálos eset nem volt, de több balesethez is riasztották a rendőrséget. Szombat éjjel három autó ütközött a 30-as fűútvonal városon belüli szakaszán, majd hétfő délelőtt további két baleset is történt.

Ez csak az egyik baleset helyszíne azok közül, ami az utóbbi napokban történt Gyöngyös vonzáskörzetében, ezen kívül azonban több helyszínre is ki kellett vonulniuk a rendőröknek a hétvégén – tudtuk meg Kovács Nikolettától a Heves Megyei Rendőr- Főkapitányság sajtóreferensétől.

– Az elmúlt hétvégén a gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területén öt balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Ezek közül kettő személyi sérüléssel, míg három anyagi kárral végződött – részletezte.

A ma reggeli órákban pedig a Gyöngyös és Gyöngyöstarján közötti útszakaszon egy személyautó sodródott le az aszfaltról, majd egy perdülést követően állt meg az út szélén. A baleseti helyszínelés során kiderült, hogy az autó sofőrje valószínűleg nem az útviszonyoknak megfelelően hajtott.

Az útszakaszt a baleset következtében nem zárták le, de a helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás mellett zajlott a forgalom.


Tovább az archívumra