Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Idősek köszöntése

Idősek köszöntése

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az Idősek Világnapja alkalmából, ünnepséget rendeztek a Visonta Úti Idősek Klubjában. Tortával, egy szál virággal, és néhány jó szóval köszöntötték a jelenlévőket, végül pedig egy meglepetéssel is készültek a dolgozók, a Gyöngyösi Játékszín néhány tagja egy nótacsokorral kedveskedett a közel 40 szépkorúnak.

„Az Idősek Világnapja lehetőséget nyújt arra, hogy megköszönjük az idős embereknek, mindazt, amit a társadalomért tesznek.” – ennek jegyében rendezték meg idén is az ünnepséget a Visonta Úti Idősek Klubjában, ahol Hiesz György polgármester, Maka Piroska, intézményvezető és dr. Végh Attila frakcióvezető is tiszteletét tette.

– Egy helyi közösség, egy város, egy település fokmérője az, hogy hogy bánik az idős embereivel, hogy odafigyel-e azokra, akik egy-egy település életében pár évvel, pár évtizeddel ezelőtt bizony meghatározó szerepet töltöttek be – mondta Hiesz György.

A városvezető köszöntőjét követően, egy-egy szál virággal ajándékozták meg a szépkorúakat, majd a Gyöngyösi Játékszín előadását tekinthették meg.

A jelenlévők nagyon jól érezték magukat, egy jót nosztalgiázhattak. Ruzsom Béláné és felesége számára azért volt különleges ez az esemény, mert most ünneplik az 50. házassági évfordulójukat is.

A klubvezető elmondta, nem csak egy napig ünneplik az időseket, hanem egész októberben különféle programokat szerveznek nekik.

Az ünnepségen, dr. Végh Attila, frakcióvezető verssel köszöntötte a jelenlévőket.

Ezen a napon nem csak itt, hanem az Idősek Bentlakásos Otthonában is ünnepséget rendeztek a jeles nap alkalmából, ahol iskolások is köszöntötték a szépkorúakat.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:00
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
"Víg Ecsédre gyertek házasodni…" - dokumentumfilm az ecsédi lakodalmas hagyományokról
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Zongoraavató hangverseny (részlet)
19:09
Reklám
19:12
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:24
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:37
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság