Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújítás miatt zárva

Felújítás miatt zárva

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Épületkorszerűsítés miatt, október 28-tól átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás a Kossuth út 37. szám alatti kormányablakban, Gyöngyösön. Egy sikeres energetikai pályázat eredményeként, korszerűsítési munkálatok kezdődnek, melynek keretében felújítják az épületben a fűtési rendszert és az nyílászárókat is kicserélik. Ebben az időszakban az Eszperantó u. 6. szám alatti kormányablak változatlan nyitva tartással, tartalék munkaállomások beüzemelésével áll rendelkezésre.

Péntektől, várhatóan 3 hónapig átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás, korszerűsítési munkálatok miatt a Kossuth úti Kormányablakban – hívja fel a figyelmet a hivatalvezető.

– A szünetelés oka pedig az, hogy egy sikeres energetikai pályázaton a kormányhivatal a komplett épület-gépészeti felújításokra, tehát fűtéskorszerűsítésre, nyílászárók cseréjére nyert pályázati támogatást. Az építkezés munkálatai alatt nem tudjuk máshogy az ügyfeleket kiszolgálni, csak akkor, hogy ha az ügyfélforgalmat a jól megszokott régi okmányirodaként ismert Eszperantó úton működő kormányablakba irányítjuk át – mondta dr. Bekecs Andrea hivatalvezető.

A dolgozók megnövekedett létszámmal, és több munkaállomáson fogják majd fogadni az ügyfeleket, itt az Eszperantó úton. Az interneten időpontot foglalóknak is érdemes odafigyelni a későbbiek során.

– Akik időpontot foglalnak interneten keresztül, a Kossuth út 37. szám alatti ügyintézési helyszínt ne válasszák, intézkedtünk, hogy ezt ne is kínálja fel maga az időpontfoglaló-rendszer, de a félreértések és a kellemetlenségek elkerülése miatt én most nyomatékosan felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy a Gyöngyös Eszperantó út 6. szám alatti kormányablakot vegyék igénybe – jegyezte meg a hivatalvezető.

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának ügyfélszolgálata szintén az Eszperantó u. 6. szám alatti épületbe költözik egy időre, ugyanis a Deák Ferenc úti épületet is érinti a korszerűsítés.


Tovább az archívumra